اصول مقاله نويسي علمي پژوهشي و ISI


مقدمه


اولين گام در تهيه يک مقاله علمي-پژوهشي انتخاب موضوعي است که چيزي به علم اضافه کند. يک پژوهشگر تازه کار ممکن است تصور کند يک موضوع با اهميت در زمينه هاي مديريت منابع  TQM يا CRM يا موارد ديگري از اين دست يک موضوع بسيار علمي و قابل توجه است. بنابراين مطالعات گسترده در اين زمينه و استفاده از چندين و چند منبع داخلي و خارج، تلخيص، مقايسه و ارزيابي و نتيجه گيري از اين منابع يک پژوهش کامل و جديد را شکل مي دهد اما اين بزرگترين اشتباهي است که براي نگارش يک مقاله علمي-پژوهشي بدان دچار مي شويد. انتخاب يک موضوع بزرگ و گسترده از عهده يک مقاله خارج است و انتخاب يک موضوع گسترده براي يک مقاله اشتباه است.


*         جهت نگارش يک مقاله علمي-پژوهشي و درج آن در مجلات معتبر داخلي يا ISI رعايت برخي نکات اامي است. پژوهش علمي را با روش صحيح پژوهش مي شناسند و بخاطر داشته باشيد هميشه روش پژوهش از موضوع پژوهش مهمتر است. بهترين موضوع اگر با روش صحيح مورد پژوهش قرار نگيرد و با روش صحيح نگارش نشود فاقد هرگونه اعتبار و ارزش علمي است.


موضوعات مورد بحث


ü      چرا بايد يک مقاله علمي نوشت


ü      از كجا شروع کنيم


ü      اصول نگارش علمي


 


ü      ساختار مقاله


 


اصول مقاله نويسي علمي پژوهشي و ISI

اصول مقاله نويسي علمي پژوهشي و ISI

معرفي مدرسه دارالفنون، نخستين دانشگاه در تاريخ ايران

بهترين مقاله فارسي چه ويژگيهايي دارد

بهترين مقاله فارسي چه ويژگيهايي دارد

يک ,علمي ,مقاله ,موضوع ,پژوهش ,پژوهشي ,علمي پژوهشي ,يک مقاله ,يک موضوع ,پژوهشي و ,مقاله علمي ,اصول مقاله نويسي

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهترين مدرسه دخترانه براي قبولي کنکور در تهران درس انشا minooetrayaneh شعر طنز بازارچه خبر خودمون...! تبادل لینک تاریخ و اساطیر farzinchat مطالب اینترنتی